HÍRLEVÉL

No title

Ha időben szeretne

értesülni az aktuális eseményekről, iratkozzon fel a hírlevélre

 

 
 

  

SAFA biztonsági ajtók

 

Bejárati, biztonsági acél ajtó, acél tokkal, prégelt festett fehér (QSD800) vagy faerezetű kasírozott fóliás dióbarna (QSD807) színekben.

 

 

Biztonsági zár :

 

2 szolga + 5 gazda biztonsági , oldalról megfúrt, másolásvédett kulccsal. A szolga kulcsokat - pl. építkezés befejezésekor - a gazda kulcsok használata után már nem tudják használni, ezért a szakemberek belső munkáinak elvégzése után nem kell zárat cserélni.

 

12 + 1 ponton - oldalt középen 4, oldalt felül 2, oldalt alul 2, legfelül 2 , legalul 2 illetve a kilincsnél + 1 - kb. 2 cm átmérőjű téglatest alapú rúdalakú nyelvekkel záródik, elemes beépített csengőt - mely LED-del világít is - és kitekintő nyílást, polírozott vastag acél igényes kilincset is tartalmaz. A kilincs a nyelvet mozgatja ill. belülről egy kis biztonsági karral kulcs nélkül is bezárható az ajtó.

 

A tokból nem lehet kiemelni az ajtót, fém állítható pántjai masszívak, a fa és műanyag ajtókkal ellentétben nem lehet oldalról behajlítani és úgy feltörni, illetve hiába melegítik lánggal mint a műanyag ajtót attól nem hajlik be, nem rogy össze...

 

Tok és ajtótest

sav - és tűzálló. L jelölésű a magyar szabály szerint belülről balos ajtónak felel meg.

 

Csomagolás:

Hullámpapír, belül fólia és védőlemez ill. az ajtón zsugorfólia van, jelölések SAFA Door, méret, jobb vagy bal jelzés ill. a kód alapján a szín jelölése. Émi engedély: A - 102 / 2005.

 

Garancia:

1 év. Ajtóink érvényes ÉMI és MABISZ minősítéssel rendelkeznek!

 

Beépíthetőség:

Falnyílás mérete : 100 x 210 cm Ajtó mérete: 95 x 205 cm. A tok fém és szigetelő anyaggal több lyukon keresztül kiönthető, betonozható. Az ajtótest szigetelést tartalmaz. Egyszerű beépíthetőséghez a csomagolás mindent - vastag, fém tipliket is - tartalmaz. Ajtóink ideálisak házgyári lakások bejárataihoz is. Mérgező anyagot nem tratalmaz.WEBÁRUHÁZ

 

>WEBÁRUHÁZ MEGTEKINTÉSE>


KAPCSOLAT

 


Nagyobb térképre váltás

 

 

 

 
 
 

Bolt: 9400 Sopron, Terv u. 2.  (volt SOFA bemutatóterem)  Tel: 99/324-514 fax: 99/324-598

Mobil1: +36-30/9 324-514 |  Mobil2: 06-70/9 324-514   |   E-mail: info@lencsesajtok.hu