HÍRLEVÉL

No title

Ha időben szeretne

értesülni az aktuális eseményekről, iratkozzon fel a hírlevélre

 

 
 

  

Kedves Érdeklődő!

 

Örömmel vesszük, hogy felkereste honlapunkat. Bizonyára nyílászáró vásárlása előtt áll és bízunk benne, hogy tudunk segíteni elképzelései megvalósításában.

 

Háza, lakása, lakókörnyezete kialakítása, szépítése fontos szerepet játszik az Ön és családja harmóniájának megteremtésében. Ehhez járul hozzá a nyílászárók megfelelő kiválasztása, összhangba hozva a helyiségek egyéb berendezéseivel.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy kérdése lenne bármely termékünkkel kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.

 

Cégünk a Lencsés Asztalosipari Vállalkozás 1990-ben alakult. Jelenleg 2 különálló műhellyel rendelkezünk. Bútoripari műhelyünk fő profilja a konyhabútor készítés, míg épületasztalosipari műhelyünk beltéri ajtók gyártásával foglalkozik. Mindkét műhely a profiljának megfelelően széles kínálattal áll az Önök rendelkezésére. Termékeinket saját boltunkon keresztül értékesítjük. Itt megbízható viszonteladóink termékeit is árusítjuk, hogy még teljesebben tudjunk az Önök igényienek megfeleni.

 

Célunk:

Vásárlása során egy kiemelkedő ár-érték arányú termékhez (termékekhez) tudjuk juttatni Önöket, mely (melyek) otthonát varázslatosan széppé és értékesebé teszi.

 

MIÉRT TŐLÜNK?

A beltéri ajtónak térhatároló szerepe van. Harmonikus egységbe zárja környezetét, de akár új teret is nyithat, kifejezi az ott élők stílusát, ízlésvilágát. Meghatározó szerepet tölt be környezete hangulatának kialakításában. Termékeink kiajánlását személyre szabottan végezzük, figyelembe véve megrendelőnk már meglévő vagy tervbe vett belsőépítészeti elképzeléseit. Ha igényli, segítünk lakása belső bútorzatának megtervezésében is. Több, mint másfél évtizedes felhamozott tudásanyagunkkal, tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel segítjük vásárlóinkat. Széles termékválasztékkal rendelkezünk, az egyszerű, olcsó ajtótól az igényes magasabb árfekvésűig, ár-érték arányt biztosítva vásárlóink számára. Termékválasztékunkat folyamatosan bővítjük. Munkatársainkat rendszeres képzésben részesítjük, akik így magas szintű szakmai tudás birtokába jutnak, amely hozzájárul a megfelelő színvonalú termék gyártásához. Reméljük, hogy Önöket is rövidesen elégedett vásárlóink körében üdvözölhetjük.

 

 

Üdvözlettel:

Lencsés László cégvezető

 

WEBÁRUHÁZ

 

>WEBÁRUHÁZ MEGTEKINTÉSE>


KAPCSOLAT

 


Nagyobb térképre váltás

 

 

 

 
 
 

Bolt: 9400 Sopron, Terv u. 2.  (volt SOFA bemutatóterem)  Tel: 99/324-514 fax: 99/324-598

Mobil1: +36-30/9 324-514 |  Mobil2: 06-70/9 324-514   |   E-mail: info@lencsesajtok.hu